Dagbesteding

 


Het Boswachterarrangement

Op avontuur met de boswachter. Ook ouderen (met of zonder indicatie) kunnen gewoon blijven genieten van de natuur, uiteraard aangepast aan hun fysieke mogelijkheden en wensen.

Ik neem ze mee op pad, de natuur in. We wandelen in fraaie gebieden als de Millingerwaard of de Duivelsberg waar we genieten van de mooie uitzichten en alles wat we onderweg tegenkomen. We gaan op zoek naar bijzondere planten of vogels en als we geluk hebben zien we misschien zelf een bever of reeŽnsporen.

 

Ondertussen vertel ik over de ontstaansgeschiedenis en de bijzonderheden van het gebied. Een andere keer wandelen we over de dijk langs de Waal om vogels te spotten, gaan we op ganzenexcursie of op zoek naar de grote grazers als de Gallowayrunderen of de Konicpaarden.
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal onderwerp of thema, afhankelijk van het seizoen als bijvoorbeeld op ganzenexcursie of een ochtend vissen. Neem
hier contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Daarnaast begeleidt Natuurlijkgroen mensen die, vanuit dagbesteding of zorgsetting, bos- en natuurwerkzaamheden willen verrichten.

 
 

Verder geeft Natuurlijkgroen jongeren (uit instellingen), die terug willen keren in de maatschappij, een kans om praktisch aan het werk te gaan in een groenproject. Ook hiervoor kunt u contact met mij opnemen.